Sutra kontrolni pregledi vozila

0

ISTOČNO SARAJEVO – Pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Sokolac sutra će od 12.00 do 15.00 časova u mjestu Podromanija vršiti kontrolne preglede pripremljenosti vozila za zimske uslove vožnje.

U okviru akcije „Bezbjedna vožnja u zimskim uslovima“, pripadnici policije će vozačima dijeliti letke koji ih upozoravaju da moraju pripremiti vozila za zimske uslove vožnje, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

S ciljem podizanja stepena bezbjednosti saobraćaja i smanjenja broja saobraćajnih nezgoda izazvanih nepravilnom pripremom vozila za zimske uslove vožnje, Auto-moto savez Srpske u saradnji sa MUP-om Republike Srpske od 9. do 25. novembra provodi akciju „Bezbjedna vožnja u zimskim uslovima“.

Akcijom je predviđeno formiranje punktova na određenim lokacijama na kojima će se vršiti kontrolni pregledi pripremljenosti vozila za zimske uslove vožnje i podjela letaka.

Na području koje pokriva CJB Istočno Sarajevo, punktovi će biti postavljeni 19. novembra u Višegradu, 20. novembra u Foči i 23. novembra u Istočnom Novom Sarajevu.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare