Sunčano vrijeme i u narednim danima garantuje dobru zabavu na snijegu

0

U Republici Srpskoj danas se očekuje malo toplije i pretežno sunčano vrijeme, a u pojedinim predjelima na sjeveru i istoku magla će se zadržati tokom dana, pa će biti hladnije.

Najviša dnevna temperatura će biti od četiri do osam, na jugu oko 12, u mjestima sa maglom nula stepeni Celzijusovih.

Prema prognozi Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske, jutro je hladno uz mraz i pretežno vedro, a na sjeveru i istoku oko rijeka i po kotlinama česta je magla.

Vjetar je slab istočnog i jugoistočnog smjera. Jutros u 7.00 časova na Sokocu je izmjereno minus 16 stepeni Celzijusovih.

I u narednim danima se očekuje vedro i sunčano vrijeme sa temperaturama između 4 i minus 8 stepeni.

S obzirom na to da snijega ima dovoljno na skijalištima se za predstojeći vikend očekuje veliki broj gostiju.

Na Jahorini će večeras biti održano noćno skijanje na stazi Poljice. Sutra u 20.00 časova, na Jahorini će biti održana i promocija knjige „Fajront u Sarajevu“, autora Neleta Karajlića.

Iz Olimpijskog centra „Jahorina“ kažu da se za vikend očekuje posjeta više od 5.000 gostiju.

Mnogo zabave na snijegu biće i na skijalištu „Gornje Pale – Ravna planina“. Gostima će na raspolaganju biti dječiji zimski ski – vrtić, novoizgrađeni restoran „Gondola“ i ski lift sa cjelodnevnim skijanjem po cijeni od 10 KM za odrasle i 8 KM za djecu.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/jahorina-12-2-2015/] width=[87] height=[87] title=[Jahorina 12.2.2015.] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}
Foto Jahorina 12.2.2015. Mišel Samardžić i Čedo Matović

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare