Šulić: U ovoj godini sprovešćemo više od 30 radnih akcija

0
Šulić: U ovoj godini sprovešćemo više od 30 radnih akcija

ZVORNIK – Predsjednik Mladih socijaldemokrata Republike Srpske Denis Šulić rekao je danas u Zvorniku da će mladi socijaldemokrati Srpske u ovoj godini provesti više od 30 radnih akcija na uređivanju sportskih terena, životne sredine i gradskih parkova da bi vratili duh društvenog aktivizma i društvene odgovornosti.

„Nadam se da ćemo ovim aktivnostima uključiti i druge društvene grupe da se na svoj način priključe našim akcijama i da svi zajedno učinimo Republiku Srpsku ljepšom i boljom za život“, rekao je novinarima Šulić, nakon što je prisustvovao akciji mladih SNSD-a Zvornik na uređenju košarkaškog igrališta.

Potpredsjednik Mladih socijaldemorata Republike Srpske Sandra Erkić rekla je da je uređivanje košarkaškog igrališta u Zvorniku jedna od prvih konkretnih akcija koju su organizovali.

Potpredsjednik Gradskog odbora Mladih socijaldemokrata Zvornik Veljo Tijanić istakao je da je oko 70 mladih ovih dana radilo na rekonstrukciji košarkaškog terena, gdje su postavljene dvije nove table i obručevi, popunjene pukotine na terenu i očišćeno nisko rastinje oko igrališta.

On je dodao da će Mlade socijaldemokrate Zvornika nastaviti sa uređenjem igrališta u svim zvorničkim mjesnim zajednicama.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare