Sugrađaninu Marku Pavloviću potrebna pomoć

0

U Sportsko–poslovnom centru „Peki“ na Palama večeras je odigrana humanitarna utakmica između Košarkaškog kluba /KK/ „Obilić“ Pale i Omladinskog KK „Leotar“ iz Trebinja za liječenje četrnaestogodišnjeg Marka Pavlovića sa Pala.
Predsjednik Kluba „Obilić“ sa Pala Mladen Koprivica rekao je da je ovakva utakmica organizovana i prošle sedmice, a večeras su uspjeli sakupiti oko 300 KM kako bi pomogli da Marko pobijedi u „svojoj utakmici“.

Marko Pavlović učenik je Osnovne škole „Pale“ i zbog zdravstvenih problema upućen je na Univerzitetsku dječiju bolnicu u Beograd, gdje mu je otkrivena Vilsonova bolest koja napada jetru.

Za jednu mjesečnu terapiju potrebno je izdvojiti 13.000 KM koje njegova porodica nije u mogućnosti da obezbijedi, te zbog toga mole sve dobre ljude za pomoć.

U prošloj prijateljskoj utakmici protiv KK „Gena“ iz Sarajeva, košarkaši „Obilića“ i stanovnici Pala prikupili su više od 780 KM.

Novčana sredstva za pomoć Marku mogu se uplatiti na žiro-račun otvoren kod NLB banke u KM: 562-012-81159817-59 na ime Slađana Pavlović.

Cijena ulaznice bila je simboličnu jednu konvertibilnu marku, a prikupljena sredstva biće iskorištena za liječenje malog i hrabrog Paljanina. Ovo je bila utakmica Četvrtog kola Druge lige Republike Srpske.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare