Sufinansiranje nabavke plastenika za socijalno ugrožene porodice

0

Opština Pale raspisala je javni poziv za sufinansiranje nabavke plastenika za socijalno ugrožene porodice na području te lokalne zajednice u ukupnoj vrijednosti 23.072 KM.

Iz Opštinske uprave je saopšteno da će javnim pozivom biti dodijeljeno 17 plastenika, gdje će lokalna zajednica izdvojiti 10.000 KM, organizacija „Vorld vižn“ /World Vision/ 10.765 KM, dok će učešće krajnjih korisnika u ukupnom iznosu biti 2.307 KM.

„Projekat se realizuje u saradnji sa organizacijom `Vorld vižn` u BiH čiji je cilj ekonomsko jačanje socijalno ugroženih porodica sa bar jednim djetetom koje je uključeno u program ove organizacije“, ističe se u saopštenju.

Prijave sa potrebnom dokumentacijom dostavljaju se u zatvorenoj koverti na adresu: Opština Pale, Komisiji za nabavku plastenika za socijalno ugrožene porodice, Ul. Romanijska 15, 71420 Pale.

Javni poziv će biti objavljen na oglasnoj tabli Opštine Pale, zvaničnoj internet stranici Opštine: www.pale.rs.ba, kao i na oglasnoj tabli Javne ustanove Centar za socijalni rad Pale.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Odjeljenju za privredu i društvene djelatnosti, kancelarija broj 28. ili na telefon 057/226-592.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare