Student protiv Majevice iz Lopara, Jahorina dočekuje Rogaticu

0

Tokom vikenda paljanski prvoligaši igraće prvenstvene mečeve. Odbojkašice Jahorine dočekuju Mladost iz Rogatice, a odbojkaši Studenta Majevicu iz Lopara.

Utakmica 4. kola odbojkaškog prvenstva „Srpske“ između Studenta i odbojkaša Majevice iz Lopara na rasporedu je u subotu 01. novembra u dvorani Peki sa početkom od 19.00 časova.

Igračko iskustvo, domaći parket, pozicija na tabeli na strani su Paljana te imaju i ulogu favorita, ali da bi došli do očekivanih bodova to moraju potvrditi i na parketu te im želimo da sa puno motiva i elana uđu u meč i ostvare sportske ambicije.

U ostalim utakmicama 4. kola igraju:

Drina – Maglić
Gradiška – Tempo
C. Zvijezda – Ljubinje

Tabela

1. Ljubinje 9
2. Maglić 7
3. Gradiška 6
5. Student 5
6. C. Zvijezda 3
7. Drina 3
8. Majevica

U okviru 6. kola Prve lige Republike Srpske izabranice trenera Danila Tadića igraće u subotu 1. novembra u dvorani „Peki“ sa početkom od 16.00 časova sa odbojkašicama „Mladosti“ iz Rogatice.

Prinova od ove sezone u redovima Paljanki, mlada i talentovana Kalinovčanka „primač servisa“ Jelena Komlenović koja nosi igru, smatra da goste dočekuju spremno i sa puno motiva, a očekuje neizvijesnu, uzbudljivu utakmicu, tešku i veliku borbu za svaki poen. Uvažava i respektuje sportskog rivala, ali vjeruje u svoje igračice da će uz prepoznatljivu borbenost punu pažnju, koncentraciju dati maksimum i doći do povoljnog razultata.

U derbiju začelja nadmetaće se dvije mlade i talentovane ekipe podjednake snage, a pobjedi biće bliži psihološki spremniji sastav.

„Jahorinkama“ želimo, mnogo sportske sreće.

U ostalim utakmicama 6. kola igraju:

Stakorina – Hercegovac
Laktaši – Maglić
Slavija – Glasinac
C. Zvijezda – Derventa

Tabela

1. Derventa 12
2. Glasinac 12
3. Slavija 12
4. C. Zvijezda 11
5. Maglić 9
6. Hercegovac 6
7. Laktaši 5
8. Stakorina 4
9. Jahorina 3
10. Mladost 1

OK Jahorina, OK Student

(www.palelive.com)

Autor:

Čedo Matović je rođen u selu Previla, opština Foča. Penzioner, veliki zaljubljenik u sport i prirodu i najstariji „border“ na Palama.


Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare