Stevanović: Vukovci obećavaju budućnost ovoj zemlji i narodu

0
Stevanović: Vukovci obećavaju budućnost ovoj zemlji i narodu

ZVORNIK – Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović rekao je danas nosiocima “Vukove diplome” u zvorničkim osnovnim školama da oni obećavaju budućnost ovoj zemlji i njenom narodu.

“Vi predstavljate najvrednije što ovaj grad ima. Onaj ko ne ulaže u mladost, u djecu, nema šta očekivati”, rekao je Stevanović na prijemu za nosioce “Vukove diplome” i đake koji su imali zapažene rezultate na regionalnim i republičkim takmičenjima.

On je poručio učenicima da nastave obrazovanje i svaki dan rade na sebi, a Gradska uprava će pratiti njihov rad i pomagati im u daljem školovanju i usavršavanju.

“Poštujte roditelje, nastavnike i profesore, radite na tome da ova sredina bude bolja, da počnu da se ovdje vraćaju i oni najbolji”, rekao je Stevanović.

On smatra da će i poslodavci morati da se okrenu svojim radnicima, daju im bolje plate i radne uslove.

“Narednih dana počećemo izgradnju fiskulturne sale u Područnoj osnovnoj školi u Karakaju, sanaciju i rekonstrukciju škola, da bi učenici u septembru imali bolje uslove za rad”, rekao je Stevanović.

Stevanović je za 20 vukovaca i 45 najuspješnijih učenika koji su imali zapažene rezultate na regionalnim i republičkim takmičenjima uručio prigodne poklone i novčane nagrade, za šta je iz gradskog budžeta izdvojeno 9.700 KM.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments