Stevanović organizovao prijeme za vukovce, sportiste i strijelce

0
Stevanović organizovao prijeme za vukovce, sportiste i strijelce

ZVORNIK – Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović organizovao je danas prijem, povodom 21. maja – Dana grada, za maturante srednjih škola koji su nosioci Vukove diplome, novinare, strijelce protivgradne zaštite i sportiste.

Gradonačelnik je vukovcima uručio novčane nagrade uz čestitke za uspjeh koji su postigli.

Po 200 KM dobilo je 14 vukovaca, dok su četiri učenika generacije iz škola trećeg i četvrtog stepena dobili po 300 KM.

Stevanović je rekao da je postala tradicija da najbolji učenici, u okviru obilježavanja Dana grada, posjete Gradsku upravu, da se druže i da aktivno učestvuju u obilježavanju gradske svetkovine.

„Nakon završene srednje škole želim vam da dalje obrazovanje bude u skladu sa vašim željama, da nastavite sa dobrim ocjenama“, rekao je Stevanović.

Stevanović je istakao da su nagrade koje su vukovci dobili pokazatelj da se cijeni njihov rad i naglasio da Gradska uprava poštuje rezultate svakog pojedinca koji su izuzetno dobri.

„Kada završite fakultete voljeli bismo da se vratite u svoj grad i da radite na njegovom razvoju“, rekao je Stevanović i poželio im da nastave da rade na svom usavršavanju, da formiraju porodice, te da budu dobri članovi društva gdje god ih život odvede.

Stevanović je poželio dosta uspjeha i strijelcima protivgradne zaštite u odbrani poljoprivrednih proiozvoda od nevremena, sportistima dobre rezultate, a novinarima objektivno i pravovremeno informisanje javnosti.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments