Stevanović darivao zlatnikom prvu bebu u ovoj godini

0

ZVORNIK, 3. JANUARA /SRNA/ – Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović darivao je danas zlatnik prvoj bebi koja je u ovoj godini rođena u porodilištu zvorničke Opšte bolnice.
Stevanović je istakao da se posebno raduje novorođenim sugrađanima koji su budućnost ovog grada i Republike Srpske.

„Našeg prvog sugrađanina rođenog u ovoj godini, malog Boška, darivali smo zlatnikom sa ugraviranim grbom grada i datumom njegovog rođenja. Čestitam njegovim roditeljima, a malom Bošku želim srećno odrastanje i sve najbolje u životu“, rekao je Stevanović.

Stevanović je zahvalio i zaposlenima u Opštoj bolnici, posebno Odjeljenju porodilišta, koje brine o majkama i za vrijeme trudnoće, ali i tokom i nakon poroda.

On je, naglasivši da je zadovoljstvo kada se rađaju djeca, podsjetio da je populaciona politika koju vodi zvornička Gradska uprava, između ostalog, podrazumijevala i rekonstrukciju zvorničkog porodilišta prije nekoliko godina.

„I u ovoj godini Gradska uprava će izdvojiti sredstva za rekonstrukciju Odjeljenja ginekologije, te i dalje ulagati u budućnost djece“, rekao je Stevanović i podsjetio da u februaru očekuje da sa radom počne novoizgrađeni objekat za proširenje kapaciteta Dječijeg vrtića „Naša radost“, čime će biti ukinuta lista čekanja.

Majka Danijela Todorović rekla je da joj je rođenje sina Boška najljepši poklon u Novoj godini.

„Ništa bolje nije moglo da mi se desi. Zahvaljujem gradonačelniku za posjetu i poklon, kao i timu ljekara Bolnice u Zvorniku“, istakla je Todorovićeva, kojoj je Boško treće dijete, nakon kćerki Nikoline i Sare.

Direktor Opšte bolnice Ivan Popovoć zahvalio je Stevanoviću za ovaj gest i svem što je uradio za zvorničku Bolnicu.

Popović je napomenuo da je u 2018. godini u zvorničkom porodilištu rođeno 420 beba i najavio da će uskoro početi rekonstrukcija Odjeljenja ginekologije Opšte bolnice.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare