Stanica Pale ne zaboravlja Bogdana Boću Lučića

0

Povodom Dana opštine Pale, Uspenja Presvete Bogorodice, a u sklopu manifestacije „Gospojinske svečanosti“, na terenima Memorijalno sportskog rekreativnog centra Mjesne zajednice Stanica Pale od 27. do 29. avgusta biće održan tradicionalni 12. po redu memorijalni turnir u uličnom basketu „Bogdan Boća Lučić“.

Turnir se igra u tri konkurencije, seniori, juniori (2004. do 2007. godište) i pioniri (2008. godište i mlađi), a igra se po FIBA 3X3 pravilima.

Predviđena je i revijalna utakmica veterana kao i tradicionalno takmičenje u šutiranju za tri poena.

Turnir se igra u čast Bogdana Lučića, nekadašnjeg stanovnika Mjesne zajednice Stanica i zaljubljenika u basket, koji je prerano preminuo.

Organizator turnira je Mjesna zajednica Stanica Pale, a pokrovitelj i generalni sponzor ove sportske manifestacije je Opština Pale.

Prijave ekipa vrše se do 26. avgusta, a žrebanje i izvlačenje grupa biće 26. avgusta u 18.00 časova u prostorijama Mjesne zajednice Stanica Pale.

Više informacija o turniru moguće je dobiti na brojeve telefona 065/070-024 (Mladen) i 065/177-632 (Miloš)

(www.palelive.com / Sport DC)

Autor: Čedo Matović je rođen u selu Previla, opština Foča. Penzioner, veliki zaljubljenik u sport i prirodu i najstariji „border“ na Palama.

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments