Stani u gard, za svoj grad!

0

Danas 20.septembra članovi Pale live tima su se pridružili Pokretu za naš grad i glasno se založili za dovršetak sportske dvorane na Palama. Skup je organizovao Pokret za naš grad Pale, a prisustvovali su i brojni građani Pala, kao i članovi drugih političkih opcija, sportskih klubova i organizacija. I dok je na drugom kraju grada u dovršenoj sportskoj dvorani sa vještačkom travom sve pripremano za dolazak Dodika i priču o novoj sportskoj dvorani, članovi Palelive tima su obavili prvu sportsku aktivnost pred kamerama, spuštanje sa krova dvorane.

Ovom prilikom pozivam sve Paljane da stanu u odbranu postojeće dvorane i da se politički ujedine u suprotnom članovi Palelive tima će iskoristiti sva zakonska odobrenja i burno protestovati svaki dan uz podršku svih sportskih klubova na Palama. (podrška je obećana)

Pale live najavljuje sastanak sa predstavnicima svih političkih partija na Palama, kako bi dobili konačan stav partija.Takođe najavljujemo da ćemo u okviru akcije „Stani u gard, za svoj grad!“ povući pitanja i drugih problema našeg grada

Fotografije sa današnjeg skupa, možete pogledati u našoj fotogaleriji. Otvorena je i forum tema Sportska dvorana u Palama!

 

(Stav paljanskog volonterskog portala palelive.com)

Stanišić Vladimir

administrator sajta

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare