Sproveden postupak prodaje hotela Bistrica

0

U ponedjeljak 26.11.2018. godine u hotelu Bistrica na Jahorini održan je postupak prodaje hotela Bistrica kako je i bilo utvrđeno Oglasom o javnoj prodaji nepokretnosti objavljenom 9. novembra 2018. godine.

U roku ostavljenom u Oglasu dostavljene su dvije ponude od kojih je samo jedna ponuda ispunjavala uslove utvrđene predmetnim potupkom prodaje. Ponuđač Batagon international AG Kolinplatz 10 6300 Zug je ispunio sve uslove utvrđene Odlukom o načinu i uslovima javne nabavke prodaje nepokretnosti u svojini A.D. OC Jahorina Pale – prodaja hotela Bistrica sa zemljištem ispod hotela i zemljištem koje je neophodno za redovnu upotrebu istog, i ponudio cijenu od 5.985.900,00 KM.

“Hotel Bistrica je prije godinu dana, kada smo preuzeli upravljanje OC Jahorina, bio u nezavidnoj poziciji sa veoma lošom perspektivom. Infrastrukturni radovi na planini i skijalištu doveli su do velikog interesovanja investitora za ulaganje na Jahorini i u hotel Bistrica u ovom slučaju, konkretno. Sada je došao novi investitor koji u planu ima ulaganje i čiji će dolazak rezultirati interesovanjem i privlačenjem novih posjetilaca i novih investitora, ali ono što je još važnije uposliće nove zaposlene i lokalna preduzeća, što predstavlja veliku šansu za Jahorinu i Republiku Srpsku uopšte”, rekao je direktor Olimpijskog centra, gospodin Dejan Ljevnaić.

(www.palelive.com)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments