Sportski klubovi dobili prostorije na korišćenje u SPC „Peki“

0

Šest sportskih klubova i Lovačko udruženje „Jahorina“ su danas potpisali ugovor o besplatnom korišćenju prostorija u Sportsko poslovnom centru „Peki“.

Rukovodstvo opštine Pale je na taj način pomoglo rad i bolje organizovanje klubova u okviru moderne sportske dvorane. Prostorije će u budućnosti koristiti i JU Institut za ispitivanje materijala i konstrukcija Republike Srpske.

„Opština Pale je u ove prostorije investirala oko 27.000 KM. Obećali smo da će dvorana biti dom sportskim klubovima i evo danas smo imali tu čast da im dodijelimo prostorije na besplatno korišćenje. Dvorana će biti dom sportskim klubovima i mislimo da će im to koristiti. Jedan dio prostorija će koristiti ispostava Instituta za ispitivanje materijala i konstrukcija iz Banjaluke“, izjavio je načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević.

Prostorije na besplatno korišćenje su dobili: Ženski odbojkaški klub „Jahorina“, Muški odbojkaški klub „Student“, Košarkaški klub „Feniks“, Džudo klub „Rajko Kušić“, Karate klub „Romanija“, Smučarski klub „Romanija“ i Lovačko udruženje „Jahorina“.

„Prostorije će našem sportskom klubu biti veliki podstrek za dalji rad i pravljenje baze za okupljanje svih 130 članova ovog kluba. Najzad ćemo dobiti prostorije gdje možemo predstaviti naš dosadašnji rad i izložiti naše trofeje i dosadašnje uspjehe. Ovo je veliki ustupak opštine Pale i mi smo im zahvalni na tome“, zahvalio se trener Karate kluba „Romanija“ Pale Momir Popović.

Sportska dvorana „Peki“ će ugostiti i odjel Instituta za ispitivanje materijala i konstrukcija Republike Srpske, a ključeve na korišćenje prostorija je danas primio direktor Stevan Jovanović.

„Institut već sarađuje sa opštinom Pale na nekoliko projekata, a otvaranje prostorija u Palama je preduslov za pružanje usluga Instituta u Sarajevsko-romanijskoj regiji. Mi smo danas dobili i prostor za laboratoriju, koji će uskoro biti opremljen, kako bi mogli pružiti kompletnu uslugu“, izjavio je Jovanović.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/dodjela_prostorija_klubovima_avgust_2014/] width=[54] height=[54] title=[Dodjela prostorija klubovima avgust 2014] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare