Sokolačka ekipa najbolja na regionalnom takmičenju

0

SOKOLAC – Ekipa podmlatka Crvenog krsta opštine Sokolac osvojila je prvo mjesto na današnjem regionalnom takmičenju u pružanju prve pomoći, drugo mjesto je osvojila ekipa sa Pala, a treće ekipa iz Istočnog Novog Sarajeva.

Organizatori su rekli Srni da je prvo mjesto pripalo ekipi Crvenog krsta Sokolac i u konkurenciji omladine, drugo mjesto u istoj konkurenciji pripalo je ekipi opštine Rogatica, a treće ekipi sa Pala.

Sekretar Gradske organizacije Crvenog krsta Istočno Sarajevo Milan Simanić naveo je novinarima da je danas Organizacija Crvenog krsta opštine Sokolac bila domaćin 25. regionalnog takmičenja u pružanju prve pomoći, na kojem je učestovalo osam ekipa u kategorijama podmladak i omladina.

Simanić je izrazio zahvalnost Crvenom krstu opštine Sokolac, koji je bio uspješan domaćin nakon šest godina pauze u radu i dvije godine pauze zbog kovida.

„Veoma smo srećni jer je ovo jedno od najljepših takmičenja koje sprovodi Crveni krst Republike Srpske“, naglasio je Simanić i dodao da ova humanitarna organizacija organizuje i takmičenje „Misli-mine“ i „Poznavanje pokreta Crvenog krsta“.

On je istakao da prvoplasirana ekipa stiče pravo učešća na republičkom takmičenju koje će biti održano 28. maja na Palama.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare