SO Pale o problemima Olimpijskog centra Jahorina

0

Direktor Olimpijskog centra Jahorina Branko Koroman smatra da je potrebno da u narednim danima opština Pale i druge nadležne institucije sa punim kapacitetima dođu na Jahorinu, jer se bez sređivanja stanja same destinacije, koje direktno utiče na poslovanje ovog zimskog centra, neće moći napraviti neki značajniji rezultati. Koroman je u obraćanju na sjednici Skupštine opštine Pale upoznao odbornike o problemima koji utiču na rad Olimpijskog centra, navodeći da je jedan od problema rekonstruisanje staza, pitanje regulisanja odvoza smeća, te da je u planu izgradnje garaže na Jahorini.
Na dnevnom redu današnje sjednice Skupštine opštine Pale bila je informacija o stanju u oblasti turizma na područiju opštine Pale, gdje su razmatrani problemi sa kojima se susreće Olimpiski centar Jahorina.

Na sjednici je usvojen prijedlog zaključka odbornika SDS-a Mladena Koprivice da Skupština opštine Pale zatraži od Olimpijskog centra Jahorina da se u zimskoj sezoni 2011/2012. godina omogući prodaja sezonske karte za građane optine Pale sa povoljnijim cijenama, te da za djecu bude 70 odsto niža cijena, a za odrasle 50 odsto niža cijena sezonske karte.

Odbornici su na današnjoj sjednici razmatrali i usvojili izvještaj o radu Boračke organizacije opštine Pale, kao i informaciju o stanju agrara na području opštine Pale.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare