Snowboard park na Jahorini!?

1

Snowboard klub Jahorina radi na projektu „Snowboard park Jahorina“ već 3 godine. Mlada ekipa je radila na planiranju parka, po ugledu na svjetske snowboard parkove i na lobiranju da se park uvrsti u Master plan i regulacioni plan Jahorine. Po usvajanju master i regulacionog plana stekli su se pravni uslovi za realizaciju projekta „Snowboard park Jahorina“.
Klub je preduzeo ozbiljnije korake kao sto su upoznavanje javnosti o projektu, lobiranje u Ministarstvu porodice, omladine i sporta u Vladi RS da se projekat proglasi od strateškog značaja za RS, obezbjeđivanje podrške lokalne vlasti i da se naravno obezbjede srestva za realizaciju projekta.

Ekipa Snowboard kluba Jahorina se nada da će u sezoni 2009/10 ući u realizovanje projekta „Snowboard park Jahorina“.

Palelive se iskreno nada da će ova mlada ekipa uspjeti u svojim nastojanjima. Pružićemo im svu podršku i pomoć da se ovaj projekat ostvari, jer mislimo da bi se uložena sredstva kroz dvije godine višestruko vratila. Nesumnjivo je da je sve više „bordera“ u regionu, ali i svijetu koji tragaju za svojim idealnim stazama. Jedan ovakav projekat bi Jahorini dao modernu notu i otvorio bi je svijetu. Organizovanje turnira bi dovelo i mnoge velike sponzore iz svijeta „snowboardinga“.

www.palelive.com

Plan parka

 

 
 
Snowboard park na Novom Zelandu – Wanaka
 

 

Прати тему
Обавијeсти мe о
1 Коментар
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Gdje je sad ova ekipa entuzijasta?