Smanjem broj saobraćajnih nezgoda

0

Na području koje pokriva Centar javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo u januaru ove godine dogodilo se 76 saobraćajnih nezgoda, što je za 9,5 odsto manje u odnosu na januar prethodne godine.

Portparol CJB Istočno Sarajevo Danka Tešić rekla je Srni da se u januaru dogodila jedna saobraćajna nesreća sa smrtno stradalim licima, tri saobraćajne nezgode sa teško povrijeđenim licima, sedam sa lakše povrijeđenim, te 65 nezgoda sa materijalnom štetom.

Tešićeva je navela da su u ovim udesima tri lica smrtno stradala, pet je teže povrijeđeno, a 20 lica zadobilo je lakše povrede, što je ukupno 28 lica.

„Broj stradalih u saobraćajnim nezgodama je identičan kao u januaru 2014. godine, smrtno stradalih je dvoje više, teško povrijeđenih je za tri manje, dok je lakše povrijeđeno jedno lice više u odnosu na uporedni period“, precizirala je ona.

Tešićeva je istakla da su na području CJB Istočno Sarajevo u januaru evidntirana 24 narušavanja javnog reda i mira, što je za 22,6 odsto manje u odnosu na januar 2014. godine.

Prema njenim riječima, u navedenim narušavanjima javnog reda i mira registrovana su 32 prekršaja ili 25,6 odsto manje u odnosu na uporedni period.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare