Slobode lišen N.R. zbog trgovine drogom

0

ISTOČNO SARAJEVO – Pripadnici Policijske stanice Istočno Novo Sarajevo, lišili su slobode lice inicijala N.R. iz Istočnog Sarajeva, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.
U saopštenju CJB Istočno Sarajevo navodi se da je za N.R. raspisana potragu jer nije pronađen na adresi stanovanja u trenutku realizacije akcije kodnog naziva „Mak“ koju su pripadnici Centra, pod nadzorom Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo proveli 18. oktobra.

Osumnjičeni je juče predat u nadležnost Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo na dalji rad i postupanje.

Policijska stanica Novo Goražde juče je zaprimila pismenu prijavu od Šumskog gazdinstva „Vučevica“ Čajniče, u kojoj je navedeno da je lice L.F. iz Goražda, 17. oktobra u rejonu sela Radijevići, opština Novo Goražde, počinio krivično djelo šumska krađa, na štetu šumskog gazdinstva.

Po ovlaštenju dežurnog tužioca policijski službenici preduzimaju mjere i radnje u cilju kompletiranja i dokumentovanja navedenog krivičnog djela.

U okviru akcije „Šuma 2016“, policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Istočno Sarajevo su juče u mjestu Krupac, opština Istočna Ilidža, prilikom kontrole teretnog vozila „mercedes“ kojim je upravljao H.K. iz Trnova utvrđeno da prevozi trupce za koje nije posjedovao odgovarajuću dokumentaciju, pa su privremeno oduzeti i predati Šumskom gazdinstvu „Treskavica“ Trnovo.

Policijskoj stanici Sokolac juče je prijavljeno je da su na trgovinskoj radnji u Ulici Marka Ećimovića u Sokocu obijena ulazna vrata koja su prethodno bila zapečaćena službenim pečatom Poreske uprave Republike Srpske i, prema izjavi vlasnika, otuđena određena količina kafe, cigareta i ostale robe.

U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela i identifikaciji izvršilaca.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare