Slobodan Milošević predsjednik Odbora Sarajevsko-romanijske regije

1

Na Palama je danas formiran odbor Sarajevsko-romanijske regije Udruženja građana „Istočna alternativa Republike Srpske“, a za predsjednika je izabran Slobodan Milošević.

Milošević kaže da mu je velika čast i zadovoljstvo što je izabran, te je zahvalio svim članovima Udruženja koje nastavlja da se širi kroz Republiku Srpsku.

„Formirali smo odbor na Sarajevsko-romanijskoj regiji, u Podrinju, Banjaluci, Bijeljini, ostala je još Hercegovina. Trudićemo se u toku godine da se širimo i dalje“, rekao je Milošević, te istakao da su uz ruskog predsjednika, kao i da ne žele u NATO.

Predsjednik Udruženja građana „Istočna alternativa Republike Srpske“ Vojin Pavlović rekao je novinarima da će ovaj odbor uz rad i kvalitet doprinijeti što boljoj organizaciji koja će biti prepoznatljiva kao što je Udruženje prepoznatljivo širom Republike Srpske.

Pavlović je istakao da se Udruženje zalaže za to da je Savez sa Rusijom najbitniji.

Pravni savjetnik Istočne alternative Republike Srpske Mirko Blagojević kaže da je ponosan na današnji skup i da se nadaju da će Rusija „veoma brzo postići zacrtane ciljeve“.

Formiranju odbora prisustvovao je predsjednik Skupštine grada Istočno Sarajevo Branko Koroman, načelnik opštine Pale Boško Jugović i predsjednik paljanske Skupštine Damjan Škipina.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
1 Komentar
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Mladost – glupost