Skup o održivosti poslovanja, učestvuju Višković i Rajčević

0

Na Jahorini će danas biti održan okrugli sto o temi „Kako održati poslovanje u otežanim uslovima izazvanim korona virusom“, najavljeno je iz Unije udruženja poslodavaca Republike Srpske.

Iz Unije navode da je agendom predviđeno da poslodavci iz Sarajevsko-romanijske i hercegovačke regije i članovi Vlade Republike Srpske kroz dijalog prepoznaju probleme i izazove poslovanja u uslovima infekcije kovid-19 i definišu potencijalne mjere za stabilizaciju poslovanja i privrednog sistema.

Ova aktivnost realizuje se uz podršku projekta „Jačanje kapaciteta vladinih institucija za uključivanje organizacija civilnog društva u procese donošenja odluka u BiH“ koji podržava EU u BiH.

Na skupu će učestvovati predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Viškovića i ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Srđan Rajčević.

U saopštenju Unije udruženja poslodavaca navodi se da je predviđeno i učešće ministra privrede i preduzetništva Vjekoslava Petričevića i ministra finansija Zore Vidović.

Okrugli sto biće održan u hotelu „Termag“ na Jahorini u 17.00 časova. Izjave za novinare predviđene su u 16.45 časova.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare