Škola odbojke OK „Student“

0
OK Student - škola odbojke

OK Student - škola odbojkeOdbojkaški klub „Student“ već treću godinu radi na razvoju škole odbojke. Četrdeset polaznika marljivo uče i rade, pod budnim okom trenera Srđana Furtule i Marka Tadića, aktivnih igrača, a pod nadzorom iskusnog odbojkaškog pedagoga i trenera profesora dr Darka Kalajdžića. Škola je organizovana u tri starosne grupe. U najstarijoj kadetskoj – takmičarskoj, već su se istakli: Ognjen Veselinović, Peđa Močević, Dejo Cicović, Miloš Janković, Nemanja Šuko i Vladimir Kolašinac. Pionirska grupa je najbrojnija. Elemente iz odbojkaške igre, svojim talentom, radom i upornošću prilično su savladali: Igor Starčević, Siniša Fuštar, Marko Simović, Milan Samardžić, Nemanja Šumadinac, Stefan Lopatić, Rade Lučić, Jovica Košarac, Željko Stanišić i Luka Novosel. U školu odbojke uključene su i djevojčice pionirke. Odbojkaškim talentom već su na sebe skrenule pažnju Marija Ćiriž, Nevena Šekara i Jelena Jugović.

Za paljansku odbojku ne treba brinuti. Kada se izgradi nova dvorana, Grbić, Miljković, Starović, Orašanin, Gerić i ostali velikani odbojkaške igre, dobiće dostojne nasljednike. Poželimo mladim odbojkašima da istraju u odbojkaškom radu, da budu uporni i da nastave prenositi slavu paljanskog sporta, a posebno odbojke.

Svi zainteresovani koji žele da nauče igrati odbojku, mogu se uključiti u školu svake subote i nedelje od 9 do 11 h na terenima Studentskog centra Koran.

ČM – palelive.com

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare