Škipina: Jedan od paviljona spreman za boravak 150 lica

0

Jedan od paviljona Studentskog doma na Palama, gdje postoji grijanje, kuhinja i svi neophodni sadržaji, spreman je za boravak 150 lica, rekao je Srni direktor Studentskog centra Pale Damjan Škipina.

Škipina je rekao da su učinili sve da pripreme karantin na Palama i da bude sve spremno za eventualno oboljele od virusa korona.

On je istakao da su od 31. marta do juče 342 studenta preuzela svoje stvari uz poštovanje svih mjera zaštite i propisa nadležnih institucija.

Škipina kaže da oko 150 studenata nije došlo po svoje stvari, koje će biti uredno spakovane u ormare i zapečaćene.

On je pohvalio sve studente koji su se maksimalno pridržavali mjera zaštite i poštovali sve propisane mjere, a posebno je zahvalio radnicima Studentskog centra Pale koji su krajnje odgovorno i profesionalno, uz sve mjere opreza, obavili ovaj posao.

Škipina je rekao da se on i supruga dobro osjećaju, nakon što im je ustanovljeno da su pozitivni na virus korona.

„Mi smo u kućnoj izolaciji, dobro smo, pridržavamo se svih mjera“, rekao je on i dodao da su sačinili listu kontakata i dostavili nadležnima.

Predstavnici šest opština grada Istočno Sarajevo dogovorili su da formiraju zajednički karantin u Sportskoj dvorani „Slavija“ za potrebe opština Istočna Ilidža, Istočno Novo Sarajevo i Trnovo, a drugi u Studentskom domu na Palama za opštine Sokolac, Istočni Stari Grad i Pale.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments