Skijanje u martu na Jahorini za 12 eur po danu

0

Olimpijski centar Jahorina,10.3.2020. godine
Saopštenje za medije

Olimpijski centar Jahorina poziva skijaše da iskoriste martovsko sunce i dobre skijaške uslove te da u okviru nezapamćeno dobrog akcijskog perioda od 9. marta skijaju za samo 12 eur po danu. Snijeg koji je padao prethodnih dana dodatno je poboljšao uslove za skijanje i osigurao produžetak ski sezone za bar još 15 dana.

Martovski sunčani popusti na Jahorini podrazumijevaju popuste od 30 i 40 odsto na ski karte ali i na smještajne kapacitete.U saradnji sa hotelima Vučko, Winter, Lavina, Termag, Board, Bat, Dva Javora, Snežna Kraljica, Nebojša i Kristal te apartmana Jahorina Prestige i VIP Jahorina od 9.3. OC Jahorina je pripremio popuste na ski karte i smještaj za sve goste ukoliko se odluče na boravak i skijanje od 3 ili više dana.

Na Jahorini je ove sezone, uprkos nedostatku snježnih padavina, zabilježen rastući trend i kada je u pitanju broj prolaza, broj skijaša ali i promet. Do sada skijalo gotovo 250.000 skijaša, ostvareno je 1.850.000 prolaza a promet je prestigao 8.000.000 KM i povećan je za gotovo 30% u odnosu na prethodnu godinu koja je bila najuspješnija po svim parametrima. Iz ovog centra su se zahvalili skijašima na razumijevanju i povjerenju te najavili ljeto sa mnoštvom novih sadržaja.

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare