Skijalište popunjeno od ranih časova

0

Na Jahorini ima 180 centimetara snijega, staze su dobro pripremljene, a sunačno vrijeme uz odličnu vidljivost garancija su da će skijaši i danas uživati u čarima olimpijske ljepotice, izjavila je Srni portparol Olimpijskog centra „Jahorina“ Ivana Lizdek.


Ona je navela da su u pogonu šestosjedi Poljice, Ogorjelica i Skočine – Prača, dvosjed Ogorjelica dva, ski liftovi Poljice, Željo i Olimpik, kao i bejbi lift na Poljicama.

Lizdekova je podsjetila da je sinoć u hotelu „Bistrica“ održana promocija knjige „Fajront u Sarajevu“ Neleta Karajlića, nako čega je u klubu „Paranoid bend“ napravio odličnu atmosferu na goste, a zabava će biti nastavljena i večeras kada nastupa bend „Otpisani“.

„Zbog velikog broja posjetilaca na Jahorini će večeras biti organizovano noćno skijanje na stazi Poljice od 18.00 do do 21.00 čas, osim redovnih termina tokom nedjelje“, istakla je Lizdekova.

Ona je najavila da će naredne sedmice Jahorina biti „skijaško borilište“ za profesionalce skijaše i rekreativce.

„Od 20. do 22. februara biće održan „Fis kup Jahorina 2015″. Otvaranje takmičenja predviđeno je 20. februara u 18.00 časova u hotelu Bistrica“, navela je Lizdekova.

Prema njenim riječima, od 18. do 21. februara biće održano takmičenje za skijaše rekreativce.

Agencija „Profis lajv Sarajevo“ u saradnji sa Olimpijskim centrom „Jahorina“ organizuje rekreativno takmičenje u veleslalomu.

Cilj projekta je buđenje takmičarskog duha kod rekreativnih skijaša i bordera, uz profesionalno mjerenje vremena tokom priprema, rangiranje najboljih i održavanje finalnog takmičenja.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare