Ski-pas sa Jahorine važi i na crnogorskim skijalištima

0

Direktor Olimpijskog centra Jahorina Dejan LJevnaić i direktor „Skijališta Crne Gore“ Milan Popović danas su na Sajmu turizma u Beogradu potpisali ugovor kojim je omogućeno da ski-pas sa Jahorine važi i na crnogorskim skijalištima i obrnuto.

„Vrlo brzo smo se dogovorili da ski-pas sa Jahorine važi i na skijalištima Crne Gore, a njihov u našem centru“, rekao je LJevnaić poslije potpisivanja ugovora.

On je naglasio da je to dobro i za Srpsku i za Crnu Goru, a prije svega za skijaše.

„Potpisivanjem ovakvog ugovora, mi ujedinjujemo Balkan i konkurenciju pretvaramo u partnere, a istovremeno podižemo i vrednost našeg ski-pasa“, pojasnio je LJevnaić.

LJevnaić je istakao da je na Jahorini, zahvaljujući sistemu za vještačko osnježavanje, omogućena ski-sezona od 120 dana i da, budući da je danas 85. dan, ima vremena da dođu i skijaši iz Crne Gore.

On je pozvao sve ljubitelje skijanja da 8. marta dođu na Jahorinu, jer će povodom Dana žena, biti priređen bogat muzički program u kojem će učestvovati i Dragana Mirković i Nikolina Kovač.

Popović je zahvalio LJevnaiću na podršci u razvoju skijališta u Crnoj Gori, kao i na današnjem ugovoru.

On je naveo da u Crnoj Gori postoji šest skijališta i da će u naredne četiri godine u razvoj ski-centara biti uloženo 140 miliona evra.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare