Ski-centar „Ravna planina“ omogućiće djeci besplatno skijanje

2

Predsjednik Skupštine opštine Pale Damjan Škipina potvrdio je za Srnu da će Ski-centar „Ravna planina“ obezbijediti besplatno skijanje djeci sa područja ove i gradskih opština Istočnog Sarajeva pod istim uslovima kao što su to do sada mogli da čine na Jahorini.

„S obzirom na to da je Olimpijski centar ‘Jahorina’ juče jednostrano i bez bilo kakvog obrazloženja raskinuo ugovore o besplatnom korišćenju skijališta za potrebe učenika naših osnovnih i srednjih škola, u nastojanju da pronađemo rješenje, razgovarali smo sa vlasnikom Ski-centra ‘Ravna planina’ Veljkom Golijaninom i dogovorili da takav aranžman primijenimo na skijalištu ovog centra, pod istim uslovima i na način kako je to od početka januara do juče provođeno na skijalištu kojim upravlja Olimpijski centar“, rekao je Škipina.

On je najavio da će ovakav dogovor već sutra biti i formalizovan, te da će ovdašnji osnovci i srednjoškolci od ovog vikenda moći da koriste pogodnost besplatnog skijanja na skijalištu Ski-centra „Ravna planina“.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
2 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Pored radnika bolnice Srbija, doma zdravlja Pale sada i djeci sa Pala besplatno skijanje. Svaka čast, centar za primjer.

Вељка поставити за директора ОЦ. Опет враћа скијање обичном народу.