Sjajan uspjeh studenata Ekonomskog fakulteta Pale

0

Za najbolji rad na VI Studentskoj naučno-stručnoj konferenciji Techno-Educa 2012, koja je održana u Multimedijalnom centru UNZE, u periodu 7-8 novembra 2012. godine, proglašen je „Preduzetnički poduhvat: Novi proizvodi od plastičnih kesa“, koji su pripremili studenti Ekonomskog fakulteta sa Pala: Jelena Marjanović, Aleksandra Jojić i Bojana Turuntaš, pod mentorstvom Sanje Prodanović, asistentice na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Drugog dana VI Studentske naučno-stručne konferencije Techno-Educa 2012 pod radnim naslovom „Preduzetničkim idejama ka ljepšoj budućnosti“ studenti tehničkih, ekonomskih, zdravstvenih i drugih fakulteta iz zemalja bivše Jugoslavije, su prezentovali svoje radove (preduzetničke projekte).

Ukupno je bilo prijavljeno preko četrdeset radova od čega je recenzioni odbor konferencije za izlaganje predvidio 30 radova. U oba dana bilo je više od 150 posjetilaca, kako sa svih javnih univerziteta u BiH, tako i iz Hrvatske, Srbije, Turske, Crne Gore.

Na zatvaranju konferencije, za najbolji studentski rad proglašen je projekat čiji su autori studenti Ekonomskog fakulteta sa Pala: Jelena Marjanović, Aleksandra Jojić, Bojana Turuntaš – „Preduzetnički poduhvat: Novi proizvodi od plastičnih kesa“.

Studenti su izrazili zahvalnost na mentorstvu asistentici Prodanović, te dodali da učešće na ovakvim i sličnim konferencijama ne predstavlja samo lično zadovoljstvo već i svojevrstan test kako kvaliteta trenutnog obrazovanja tako i spremnosti za rad u privredi po okončanju njihovih studija na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

(www.palelive.com / ues.rs.ba)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare