Situacija se usložnjava

0

MILIĆI – Snijeg koji je pao tokom noći u opštini Milići stvorio je nove probleme na lokalnim putevima i u značajnoj mjeri usložnio stanje na terenu, izjavio je načelnik opštine Milići Živojin Jurošević. On je jutros dao precizna zaduženja nadležnim službama i povjerenicima da sve snage usmjere na pročišćavanje lokalnih dionica.

„Još nismo došli do nekih zaseoka u rejonu Koprivna i prema Zabrđu, što je jutros prioritet. Nije pročišćena i dionica Sebiočina – Butkovići, a biće ponovo čišćeni i putevi koji su rađeni tokom jučerašnjeg dana“, rekao je Jurošević novinarima.

Dogovoreno je i da se na osnovu spiska Centra za socijalni rad dostavi interventna pomoć u hrani i higijenskim sredstvima za 22 lica iz socijalno ugroženih kategorija.

„S obzirom da se juče pojavila informacija da su se u rejonu Rupova Brda smrzle dvije osobe, mogu da saopštim da smo juče uspjeli da se probijemo do njihove kuće. Oni su dobro ali su im neophodni hrana i lijekovi, s obzirom da su oba lica hronični bolesnici“, rekao je Jurošević.

Načelnik Milića apelovao je na stanovnike gradskih područja da se organizuju i očiste snijeg ispred svojih zgrada i poslovnih objekata i time pomognu nadležnim službama u uklanjanju posljedica nevremena.


(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare