Sin fizički napao majku

0

Policija na Palama traga za muškarcem čiji su inicijali D.C. koga je majka prijavila da ju je više puta udario pesnicom u glavu.
Žena je sina prijavila Policijskoj stanici Pale, čiji su pripadnici odmah izašli na lice mjesta, gdje nisu zatekli prijavljenog.

Tokom pretresa porodične kuće i pomoćnih objekata majka osumnjičenog je policajcima dobrovoljno predala pištolj i 26 metaka, a pronađene su i dvije novčanice od 50 KM za koje postoji osnov sumnje da su falsifikovane, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Iz dvorišta porodične kuće u Rogatici lica M.Đ. u noći između nedjelje i ponedjeljka ukraden je automobil „audi 4F“.

M.Đ. je rekao da su se u vozilu nalazila lična dokumenta, kao i dio dokumentacije i pečat firme čiji je vlasnik.

Lice čiji su inicijali S.S. prijavilo je Policijskoj stanici Rudo da su D.Ć, M.M, P.S. i D.R. u njegovoj ugostiteljskoj radnji oštetili i iščupali dio ukrasne vazne, te pričinili štetu od oko 200 KM.

Pripadnici Policijske stanice Višegrad podnijeli su Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo izvještaj protiv lica A.G. osumnjičenog za krivično djelo ugrožavanje opasnim oruđem pri tuči ili svađi i krivično djelo laka tjelesna povreda, kao i protiv Ž.K. zbog ugrožavanja javnog saobraćaja.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare