Simović: Putevi očešćeni, redovno čistimo ulice

5

Direktor Komunalnog preduzeća „Pale“ Komo Simović rekao je da se saobraćaj na području Pala odvija nesmetano, te da preduzeće ima dovoljno zaliha materijala za posipanje.

„Iako je snijeg padao dva dana, naše ekipe su bile na terenu. Čistili smo konstantno i sipali so da se ne bi stvorila poledica. Sve ceste su očišćene, još samo da završimo sa trotoarima“, izjavio je Simović Srni.

Simović je dodao da će i danas biti nastavljeno čišćenje i posipanje puteva, napominjući da je prohodnost dobra na svim dionicama.

On kaže da problem predstavljaju parkinzi jer ekipe nemaju gdje da sklone snijeg.

„Mi možemo samo proći do automobila, ali svako treba da očisti oko svog parking mjesta, ispred dvorišta i slično“, naveo je Simović.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
5 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Da malo tog materijala za posipanje donirate za lokalne puteve, sevap bi bio!

Možda direktor živi u nekom paralelnom univerzumu, gdje su druge Pale, koje se redovno čiste. U subotu nijedan trotoar nije očišćen, Srpskih ratnika je jutros zaleđena bila, jer niste dovoljno soli posuli, o drugim naseljima da ne govorimo. Što je najcrnje, ovo je svake godine isto, ništa se ne poboljšava!

Tacno, nijedan trotoar nije bi ociscen. Danas je bilo ulica gdje trotoari nisu bili ocisceni. I kakva im je ono for da ciste ulicu i nabacaju snjeg ispred ulaza, kao oni nisu odgovorni. Bolje ga nemojte tako ni cistiti

Ja bih zamolio direktora da malo smanje sa čišćenjem i posipanjem, zguliće asfalt, izgrišće ga so, sve će nam rupe na proljeće biti, valja ga onda krpiti, ponovo asfaltirati. Ovako uštedite sad, uštedite na proljeće, skupiće se za još jednog uhljeba.

Najbolje se čisti šetalište i trg😜.
Tako ih očiste da naprave pravu BOB stazu, a nagomilana brda snijega dočekaju kasno proljeće😛