Na Jahorini će sutra početi sa radom šestosjedi Poljice i Ogorjelica sa pripadajućim stazama i novim ski-putevima koji su potpuno rekonstruisani, iznivelisani i prošireni za ljubitelje skijanja i snoubordinga.

Iz Olimpijskog centra „Jahorina“ saopšteno je da se uveliko pripremaju nove staze, a da su vremenski uslovi takvi da sistem za vještačko osnježavanje neprestano pravi snijeg, te da je visina utabanog snijega do 50 centimetara.

U saopštenju se navodi da na jednodnevne, dvodnevne i trodnevne ski-karte koje se kupe i iskoriste do 17. decembra važi popust od 70 odsto, a da se ski-karte i karte za parking po povlaštenim cijenama mogu kupiti na tri lokacije, na platou Poljice i Ogorjelica i u hotelu „Bistrica“.

Radno vreme skijališta je od 9.00 do 15.00 časova.

Skijaši koji se odluče da vikend provedu na Ski-centru „Ravna planina“ imaju pogodnost skijanja po prošlogodišnjim cijenama, za koje je potrebno izdvojiti 15 KM za dnevnu ski-kartu, devet KM za tri sata, dok cijena noćnog skijanja iznosi 15 KM.

Iz Ski-centra „Ravna planina“ saopšteno je da će prošlogodišnje cijene ski-pasova važiti za sve skijaše do puštanja u rad gondole.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments