Semren testira Golića

0

U okviru kik boks spektakla „Fight Night“, koji će 3. oktobra biti održan u dvorani „Nenad Baštinac“ u Aleksandrovcu, među osam borbi naćiće se i ona između Miloša Golića, vicešampiona svijeta u poluteškoj kategoriji, borca KBK „Rajko Kušić“ iz Pala, i Josipa Semrena iz Livna, u lako-teškoj kategoriji, disciplina K1. Meč će trajati pet rundi po dva minuta. Golićev trener, Dragan Rabota, optimista je pred ovu borbu, koja, prema njegovim riječima, neće biti nimalo laka.

– Semren je izuzetno kvalitetan borac, prvak BiH u K1, što dovoljno govori s kolikom ozbiljnošću moramo pristupiti ovoj borbi ukoliko želimo pobjedu. Njegov rad i tehniku poznajem odlično, tako da očekujem, prije svega, dobar meč – rekao je Rabota.

Golića 7. novembra u Francuskoj očekuje finalni meč Svjetskog prvenstva, kojeg je izborio na šampionatu održanom u Novom Sadu.

– Do sada se nisam sastajao sa Semrenom, tako da je ova borba utoliko veći izazov. Znam da je riječ o izuzetnom borcu, gledao sam ga nekoliko puta i zato očekujem izuzetno tvrd meč. Uvijek idem na pobjedu, treniram svaki dan i napredak je evidentan. U novembru me čeka finale Svjetskog prvenstva u Francuskoj i ova borba će mi poslužiti da steknem uvid u trenutne mogućnosti – rekao je visešampion svijeta, Miloš Golić. „Fight Night“ biće održana u organizaciji Kluba borilačkih sportova Vuk iz Laktaša. U glavnoj borbi večeri sastaće se banjolučki borac Denis Marjanović i Mađar Antal Ferenc u teškoj kategoriji (do 91 kg).

Fokus/palelive.com

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare