SDS: Promjene odmah, da bi živjeli normalno!

0

Večeras je u Palama održan centralni predizborni skup Srpske demokratske stranke /SDS/ na kojem su predstavljeni kandidati za predstojeće republičke izbore.

Na skupu kojem je prisustvovalo oko 3000 ljudi, SDS je predstavio svoje kandidate za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Parlamentu BiH, kandidate za predsjednika RS i Predsjedništvo BiH.

Okupljenima se obratio predsjednik Opštinskog odbora SDS-a Pale i načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević i naglasio da SDS-a građanima nudi borbu protiv kriminal i korupcije, da se obezbijede sredstva za podsticaj privrede, zdravstvenog sistema i vođenje socijalne politike.

„SDS nudi jednu narodnu vladu koja će izvršiti decentralizaciju i vratiti narodu resurse. Narod mora izaći na izbore, u što većem broju kako bi promijenili sistem“, kaže Kovačević.

SDS-ov nosilac liste za Parlamentarnu skupštinu BiH u izbornoj jedinici 3 Darko Babalj istakao je da su Pale kolijevka SDS-a i da očekuje ubjedljivu pobjedu ove stranke u Istočnom Sarajevu.

Kandidat SDS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske Sonja Jovičević-Karadžić istakla je da joj je drago što se završni skup SDS-a dešava na Palama i pozvala sve birače da izađu na izbore 12. oktobra.

„Njihova kuća je i naša kuća, a ta kuća je svoje ime dobila ovdje i mi ne želimo da budemo podstanari u toj kući. Ako iko zna kako je to kad se ne može živjeti normalno, zna Romanija, znaju izbjegli ljudi iz Sarajeva i znaju Paljani i nama je toga dosta i to moramo kazati 12. oktobra na biralištima“, poručila je Karadžićeva, čije je predizborni program baziran na vrijednostima porodice, omladine i zdravstvenog sistema.

Milovan Cicko Bjelica, nosilac liste SDS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske je istakao da su Pale i danas prijestolnica Republike Srpske.

„Ja sam siguran da će Srpska demokratska stranka ima veliku podršku ovog naroda i da će pobjeda na izborima biti naša“, izjavio je Bjelica

Kandidat Saveza za promjene za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić rekao je na predizbornoj tribini da je u vrijeme njegove vlasti bilo 310.000 zaposlenih radnika u Republici Srpskoj, a danas 250.000 radnika, što je manje za 60.000 zaposlenih.

Ognjen Tadić kandidat Saveza za promjene za predsjednika Republike Srpske rekao je da SDS ključnu pažnju posvećuje ekonomskim pitanjima i rješavanju ekonomskih problema.

„Sve pljačke u Republici Srpskoj počinju krađom izbora, a protiv toga treba da se bori cijeli narod u Srpskoj“, rekao je Tadić.

Predizborni skup je večeras održan i u Sokocu.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/predizborni-skup-sds-pale-6-10-2014/] width=[54] height=[54] title=[SDS: Promjene odmah, da bi živjeli normalno!] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare