Savić: Najvažniji projekat – sportska dvorana

0

Na Palama je danas održan Forum odgovornosti na kojem je rukovodstvo opštine predstavilo rezultate u protekle dvije godine, te iznijelo plan aktivnosti za naredni period, među kojima je prioritet nastavak gradnje sportske dvorane.

Forum su organizovali Centri civilnih inicijativa /CCI/ i Omladinski savjet grada Istočno Sarajevo u saradnji sa opštinom Pale.

Načelnik opštine Pale Slobodan Savić izrazio je zadovoljstvo što opština uz pomoć ovog foruma može transparentno da predstavi dosadašnje rezultate i ono što je planirano u naredne dvije godine.

„Nastavak gradnje sportske dvorane najvažniji je projekat u narednom periodu. Prije nekoliko dana izabran je izvođač radova AD `Građenje` Pale, a ovih dana sa njima ćemo potpisati ugovor“, rekao je Savić.

On je ponovio da je opština za projekat sportske dvorane obezbijedila iz budžeta 1,5 miliona KM, te dva miliona KM kreditnih sredstava, a da će ostatak sredstava tražiti od Vlade Republike Srpske.

Savić je zaključio da je saradnja rukovodstva opštine Pale i građana veoma dobra, te istakao da su „vrata opštine uvijek otvorena za sve njene građane“.

„Mi smo u proteklom periodu dobili mnogo priznanja za rad, tako da je naša saradnja sa svima korektna i otvorena. Građani su, takođe, zainteresovani i dosta projekata je realizovano uz njihovo učešće“, dodao je Savić.

(www.palelive.com / Agencije)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare