Sastanak povodom manifestacije „Ritam Evrope“

0

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Vuković razgovaraće danas sa predstavnicima manifestacije „Ritam Evrope“, te osnovnih i srednjih škola, kulturno-umjetničkih društava i plesnih škola sa područja grada o pripremama za ovo najveće dječije muzičko takmičenje koje će sljedeće godine biti održano u Istočnom Sarajevu.

Međunarodno muzičko takmičenje „Ritam Evrope“ održava se već 11 godina uz podršku ambasadora brojnih zemalja EU, Australije i Izraela.

Ova muzička manifestacija prvi put će biti održana u Republici Srpskoj, a Istočno Sarajevo će krajem maja ili početkom juna iduće godine biti grad domaćin finalnog takmičenja.

Pravo učešća na ovoj muzičkoj smotri imaju djeca i mladi od 12 do 20 godina.

Buduće učesnike će u narednih nekoliko mjeseci pripremati tim stručnjaka iz Beograda koji ima višegodišnje iskustvo u pripremi različitih šou programa, a audicije će biti održane tokom januara u gradovima Republike Srpske.

Sastanak će biti održan u prostorijama Gradske uprave sa početkom u 13.00 časova, a izjave za novinare predviđene su u 14.00 časova, saopšteno je iz Uprave grada Istočno Sarajevo.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare