Saradnjom do poboljšanja putne infrastrukture, turizma…

1

Načelnici opština Pale Boško Jugović i Istočni Stari Grad Bojo Gašanović razgovarali su danas na Palama o budućoj saradnji ovih lokalnih zajednica radi poboljšanja putne infrastrukture, vodosnabdijevanja, turizma.

Jugović je novinarima rekao da je sastanak održan uoči predstojeće zimske sezone, da je bilo potrebno usaglasiti određena pitanja, te da je bilo riječi o putnoj infrastrukturi, odvozu smeća, vodosnabdijevanju.

On je naglasio da su ove opštine u proteklom periodu imale dobru saradnju po pitanju vodosnabdijevanja ugroženih područja, te gašenju pošara i odvozu smeća.

Jugović je naglasio da je cilj ovakvih sastanaka da se postignu određena rješenja od kojih će stanovnici ovih opština imati korist.

Gašanović je rekao da je ovo prvi sastanak sa novoizabranim rukovodstvom opštine Pale, te istakao neophodnost saradnje ovih lokalnih zajednica.

„Trebamo češće da se sastajemo i razgovaramo o pitanjima koja se tiču komunalija, vodovoda, infrastrukture da bi pomogli stanovnicima koji žive u rubnim dijelovima ove dvije opštine“, dodao je Gašanović.

Gašanović je ocijenio da je neophodno riješiti putnu infrastrukturu za Trebević, što bi pomoglo i razvoju Jahorine.

On je naveo da je saradnja komunalnih preduzeća dvije opštine dobra, ali da se uvijek može popraviti, te da će u narednom periodu nastojati da se dođe do boljih rješenja.

(www.palelive.com / Srna / M.S.)

Pretplati se
Obavijesti me o
1 Komentar
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Evo pomozite gornjim Brezovicama gdje godinama nema vode, sto Vi svi sigurno znate a opstina Pale ne može da rijesi. Strujom G.Brezovice snabdijeva elektrodistribucija Hresa, smece odvozi preduzeće sa Hrese Glog, hresanski vodovod dolazi do granice Opstina, dogovorite da predje petstotima metara u opštinu Pale i rijesili ste sve Nase dugogodišnje probleme za vodu a i pomogli sebi da vas ne opsjedamo, dosadjujemo peticijama pa i da uštedite koju marku jer nam nećete slati cisterne sa vodom a po najviše znaćete da ste pomogli i bar nešto učinilo za G.Brezovice pa pobogu i one pripadaju opstini Pale.