Saradnja sa Predragom Aleksićem, stručnjakom urologije i onkologije

0

ISTOČNO SARAJEVO – Bolnica „Srbija“ dogovorila je saradnju sa doktorom Predragom Aleksićem, specijalistom urologije, supspecijalistom onkologije sa beogradske Vojnomedicinske akademije /VMA/, jednim od najpriznatijih i najvećih stručnjaka u oblasti urologije i onkologije.

Direktor Bolnice Nebojša Šešlija izrazio je zadovoljstvo što su dogovorili saradnju sa Aleksićem, koji će obavljati sve operacije iz oblasti urologije koje do sada nisu rađene u ovoj ustanovi.

„Uz rad naših ljekara i Predraga Aleksića bićemo u mogućnosti da pružimo kompletnu zdravstvenu zaštitu iz oblasti urologije za sve stanovnike naše regije, a i šire“, rekao je Šešlija.

Zakazivanje operacija vršiće se nakon obavljenog pregleda kod specijalista urologije u Bolnici „Srbija“ Siniše Pejića i Gorana Todorovića, saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

Predrag Aleksić je Medicinski fakultet završio u Beogradu, a specijalizaciju iz urologije u VMA u Beogradu 1999. godine.

Od tada je stalno zaposlen u Klinici za urologiju VMA gdje se trenutno nalazi na poziciji načelnika ove klinike. Nakon završenih specijalističkih studija iz oblasti urologije nastavio je usavršavanje u oblasti onkologije.

Doktor Aleksić zaposlen je kao vanredni profesor hirurgije na Medicinskom fakultetu VMA. Autor je ili koautor u više stručnih i naučnih radova publikovanih u stručnim časopisima.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare