Saopštenje za korisnike

8

Budući da jе ova godina izuzеtno hidrološki loša, tе da jе izdašnost izvorišta na minimumu, molimo potrošačе da vodu koristе racionalno, da bi JP “VODOVOD I KANALIZACIJA” a.d. Palе obеzbjеdilo urеdno snabdijеvanjе vodom za svе korisnikе.

JP “VODOVOD I KANALIZACIJA” a.d. PALE

8
Postavi komentar

6 Komentara na članak
2 Odgovora na komentare
0 Pratioci
 
Većina je reagovala na komentar
Najpopularniji komentari
8 Komentatori
  Pretplatite se  
Obavjesti me o
vodopija

Znači: Investitori građevinskih objekata da zidaju zgrade isključivo preko šest-sedam spratova; Privrednici u turizmu da prave veće bazene i da češće mijenjaju vodu u njima; Autopraonicama da se potrošnja vode ni slučajno ne obračunava preko vodomjera. Za sve nedostatke i razlike računi će biti ispostavljeni malim potrošačima i urednim platišama.

beeeee

“ova godina izuzеtno hidrološki loša” (?!?!?!)
Šta reći a ostati kulturan?
Do kada će nam inteligenciju vrijeđati…

marko

Dokle više da se paljanima uvode ristrikcije, smanjite malo sarajlijama, što uvjek po Paljanima? Zar nikome više ne prodajete vodu već samo svojim građanima. Najlakše je po svojima, a ludi ljudi i dalje trpe i šute.

Zaborav

Kako Hidrološki loša? Zar ne radi sada u Vodovodu najbolja, najstručnija, sve naj naj uprava*? Jeste ovo obavještenje poslali i Sarajevskom vodovodu?

gost

“Hidrološki loša” = u ovoj godini napravljeno previše vještačkih jezera koja treba puniti vodom, postojeća izvorišta ne mogu da podrže toliku potrošnju.

sajkatava

Nije izborna godina.

Mitar

Ajde cutite ko da je bilo bolje za vrjeme SDS

Pero

Svako komunalno pitanje natjerajte na politicku vodenicu. Tako je najlakse! Da li je bilo vode u vrijeme Tita, ili austrougarske ili za vrijeme turske okupacije?