Sanitetsko vozilo Domu zdravlja „Dr Zoran Mitrović“

0

ROGATICA – Skupština opštine Rogatica donijela je danas odluku o prenošenju prava svojine nad sanitetskim vozilom u vrijednosti 66.500 KM sa opštine na Dom zdravlja „Dr Zoran Mitrović“.

Ovo sanitetsko vozilo je nabavljeno u okviru projekta povećanje dostupnosti zdravstvene zaštite stanovništva ove opštine, a u okviru mehanizma za finansiranje projekata integrisanog i održivog lokalnog razvoja u Republici Srpskoj.

Skupština opštine donijela je odluku o obrazovanju Foruma za bezbjednost čiji je cilj zajedničko djelovanje predstavnika lokalne zajednice, republičkih institucija, javnih ustanova i nevladinih organizacija, na prevenciji i suzbijanju kriminaliteta, te drugih oblika asocijalnog ponašanja.

Ovaj forum, koji ima 23 člana, donosi poslovnik o radu, program rada i druge akte i dužan je da Skupštini opštine podnosi godišnji izvještaj o svom radu, a prema potrebi i ranije.

Odbornici su prihvatili odluku o prodaji gradskog građevinskog zemljišta Donje polje neposrednom pogodbom, površine 148 metara kvadratnih, za ukupnu tržišnu vrijednost 1.184 KM.

(www.palelive.com / Srna / Foto: Dom zdravlja „Dr Zoran Mitrović“ – Fb)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare