Sandro – Jugo moja tugo (video)

0

Dokaz da našim prostorima ima itekako talentovanih muzičara, jeste primjer našeg sugrađanina Aleksandra Trifkovića – Sandra, koji je svoj neosporan dar za muzikom dokazao radeći u inostranstvu, sarađujući sa poznatim zvijezdama u Njemačkoj, Austriji i Švajcarskoj. Kako se dobar glas daleko čuje, tako su i Sandrove, prije svega, vokalne sposobnosti stigle i do majstorske radionice kompozitora Dragana Brajovića, poznatijeg kao Braja. Kao rezultat njihove saradnje, ovih dana je izašao novi singl „Hej Jugo moja tugo“! Pošto je već poznato da Braja ima velike zahtjeve kada su u pitanju saradnici, on je i ovaj put izabrao najboljeg aranžera na prostorima Ex Jugoslavije Dejana Abadića, koji je muzički i aranžerski uradio ovu pjesmu, a za izvođača je izabaran Sandro. Da bi ekipa bila potpuna TV muzicki spot je odradio Goran Šljivić. Spot je emitovan ekskluzivno na Pink televiziji, sto je izazvalo veoma pozitivne reakcije.

Sandro je, sad već davne 1998. godine izdao zadnji album za CITY – records, i preko 20 godina je profesionalni muzičar koji radi i boravi u inostranstvu, a sarađivao je sa poznatima zvijezdama u Njemačkoj, Austriji, Švajcarskoj i Americi. Izdao je 6 albuma i u svojoj dugogodišnjoj karijeri imao je čast da zabavlja poznata imena poput Lejdi Di i Niki Laude.

Novi singl – Hej Jugo moja tugo, je ujedno i najava za novi album koji će se pojaviti na proljeće 2010. godine, otkrio nam je Sandro.

{denvideo http://www.youtube.com/watch?v=MegGhLwYoFY}

Download mp3 (desni klik, Save link As)

Madi – www.palelive.com

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare