„Ruža generacije“ okuplja maturante svih srednjih škola Istočnog Sarajeva

0

U Palama će 1. juna biti održana manifestacija „Ruža generacije“ koja ima za cilj da okupi sve maturante srednjih škola sa područja grada „Istočno Sarajevo“.

Manifestacija je nastala na inicijativu gradonačelnika Istočnog Sarajeva. Ove godine treba da se održi po drugi put i time postane tradicionalna manifestacija za učenike završnih razreda iz svih srednjih škola Istočnog Sarajeva. Odlukom Skupštine grada manifestacija ,,Ruža generacije“ je proglašena za krovni događaj od značaja za grad Istočno Sarajevo.

Na svečanom defileu koji će biti održan u 19 i 30 časova na paljanskoj „Promenadi“ će učestvovati 900 maturanata iz 4 srednje škole sa područja grada Istočno Sarajevo sa profesorima i gostima.

Proslava će biti organizovana u svečanom salonu „Stanišić“, gdje će biti dodijeljena priznanja za najbolje učenike. Svaka škola će birati svog najboljeg učenika generacije i predstavljaće svoju srednju školu na ,,Ruži manifestacije“.

Za najbolje učenike srednjih škola biće obezbijeđene određene stipendije i nagrade sponzora. Sponzorima će biti dodijeljene zahvalnice.

Nakon dodjela nagrada i zahvalnica, maturante će uveseljavati Tijana Dapčević.

(www.palelive.com / foto: pale.rs.ba)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare