Roma pregazila Šekoviće

0

FK „Romanija“ je zabilježila i više nego sigurnu pobjedu u 23. kolu Druge lige RS, grupa Istok. Na Palama je savladana ekipa Šekovića rezultatom 8:0! Oko 300 gladalaca na paljanskom stadionu „Vlajko Petrović“, gledalo je raspoloženu, motivisanu i agresivnu „Romaniju“, koja je pružila najbolju partiju od početka prvenstva, a možda i jednu od naboljih partija u svojoj istoriji.

„Roma“ je u utakmicu ušla motivisana, sudijskom krađom u Šekovićima, koji su otkinuli dva važna boda našoj ekipi u prvom dijelu sezone.

„Romanija“ je igrala bez Kneževića koji je u Šepku dobio crveni karton i Krezovića koji je pauzirao zbog tri žuta kartona. Igrač utakmice na Palama bio je Blagojević, koji je danas postigao pet pogodaka i svoj dvadeseti u ovoj sezoni. Blagojević je bio strelac u 1´,17´,35´,45´ i 53´ minuti. Strelci su još bili Delipara u 23´, Škipina Bojan u 85´ i Aleksić u 89´ minuti. Rezultat bi možda bio i veći da je „Roma“ iskoristila još bar jednu od desetak dobrih prilika.

Danas je na terenu postojao samo jedan tim, gladan golova i motivisan do neba. Igračima sve čestitke na zalaganju i igri i puno sreće u nastavku. Ekipa „Napretka“ je danas bila slobodna. „Roma“ u sledećem kolu putuje u Vlasenicu.

Za Romaniju su nastupali: Babović, Kreštalica, Gutalj, Vukadin (75´ Škipina), Novaković (60´ Govedarica), Erić, Delipara, Savić, Aleksić, Blagojević, Jovanović (70´ Đapić)

Fotografije

www.palelive.com

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare