Rok zvijezde napravile dobru zabavu na „Jahorina ski-festu“

0

Direktor Turističke organizacije grada Istočno Sarajevo Igor Ikonić rekao je da je prvi „Jahorina ski-fest“ ispunio sva očekivanja zbog čega je u planu da postane tradicionalna manifestacija.

Ikonić je rekao da su događaj proteklog vikenda obilježili izvanredni nastupi regionalnih zvijezda – Neleta Karajlića, grupe „Van Gog“ i prateći sadržaji, kao i književno popodne sa Neletom Karajlićem koji je predstavio strip album „Sarajevski atentat“ i „Gluvo doba“ udruženja „Deveta dimenzija“.

„Ovo je prvi ‘Jahorina ski-fest’ i, na neki način, probni test. Sada smo bogatiji za veliko iskustvo, tako da je za očekivati da će sljedeći biti još bolji, sadržajniji i posjećeniji“, izjavio je Ikonić.

Prema njegovim riječima, cilj je bio da „Jahorinu razdrmaju dobrim rokenrolom“, da planinu približe turistima koji vole takvu vrstu muzike i zabave.

On je naveo da je za građane Istočnog Sarajeva bio obezbijeđen besplatan prevoz za sve dane festivala, koji je organizovan u periodu kada zimska sezona polako ulazi u završnu fazu kako bi sadržajima nastavili da privlače goste.

Priliku da se predstave publici dobili su i lokalni bendovi „Bitanga i prinčevi“ i „Neo stereo“, koji su nastupili kao predgrupe velikim rok bendovima, saopšteno je iz Turističke organizacije grada.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare