Ristić: Uprkos izazovima, idemo u nove radne pobjede

0

ŠEKOVIĆI – Načelnik opštine Šekovići Momir Ristić izjavio je Srni da novo opštinsko rukovodstvo kreće u nove radne pobjede uprkos ozbiljnim izazovima koji se nalaze pred njima, budući da ova lokalna zajednica spada u red izrazito nerazvijenih.
„Idemo u nove radne pobjede. Očekujem vrlo brzo da u Šekoviće dođe predsjednik Vlade Republike Srpske sa resornim ministrima, od kojih nam zavisi početak, odnosno završetak projekata koje planiramo da radimo u 2017. godini. Predstoji nam i formiranje Skupštine i usvajanje nacrta i prijedloga budžeta za narednu godinu“, rekao je Ristić.

On je dodao da je primopredaja dužnosti sa bivšim načelnikom Budimirom Ninićem obavljena juče bez problema, te da je sve urađeno u skladu sa zakonom i predviđenim procedurama.

„Sredstava ima, zaduženja opštine nisu velika i smatram da se domaćinski poslovalo u prethodne četiri godine“, rekao je Ristić, naglasivši da će on nastaviti sa domaćinskim odnosom prema poslu.

Na oktobarskim izborima Ristić je bio kandidat za načelnika opštine u ime koalicije SNSD-SP-DNS, a njegov protivkandidat iz Saveza za promjene bio je Dragan Galić.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare