Zbog velikog interesovanja koje vlada za boravak muške odbojkaške reprezentacije Srbije u Palama odlučeno je da se u srijedu 2. avgusta u 17.30 časova otvore vrata dvorane za posjetu treningu.

Trener reprezentacije Nikola Grbić je ranije izjavio da njegovi treninzi nisu zatvoreni za javnost, već da se reprezentativci trenutno pripremaju kroz treninge koji nisu interesantni za gledanje i da će uskoro napraviti jedan trening za publiku.

Predsjednik Odbojkaškog saveza Srbije Zoran Gajić je izjavio da je jedno od prvih pitanja kada su došli bilo da li se može prisustvovati treninzima reprezentacije i da li će se igrati utakmica. U savezu su svjesni da za boravak reprezentacije vlada veliko interesovanje i da je publika emotivno vezana za ovaj tim.

Reprezentacija trenutno radi prema zacrtanom planu i programu, a odigravanje utakmica je planirano u kasnijem periodu priprema kada se tim vrati u Beograd. Saradnja sa Odbojkaškim savezima BiH i RS o kojoj je bilo riječi na konferenciji za štampu bi u skorijoj budućnosti mogla da rezultira odigravanjem jedne ili više utakmica u Palama, međutim za sada nije poznato više detalja.

Bilo kako bilo, odbojkaši će u srijedu najvjerovatnije odigrati prijateljsku utakmicu između sebe, a publika će imati priliku da na djelu vidi sjajne momke i sportiste, koji će već od 24. avgusta krenuti u borbu za medalje na Evropskom prvenstvu u Poljskoj.

(www.palelive.com / Reprezentacija Srbije na treningu / Foto: ŽOK „Jahorina“ Pale)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare