Rekordna posjećenost “Ski-openinga”

2
779

Ovogodišnja manifestacija “Ski-opening Jahorina 2017/2018” oborila je dosadašnje rekorde posjećenosti, saopšteno je iz Olimpijskog centra “Jahorina”.

“Ski-opening” zvanično je završen juče nakon četiri dana zabave, popusta od 70 odsto na ski-karte, te izuzetno dobrih uslova za skijanje.

“Moramo se pohvaliti činjenicom da je u regionu jedino Jahorina počela sa skijanjem desetak dana prije zvaničnog otvaranja sezone. Za 15 dana skijanja, više od 4.000 skijaša izrazilo je zadovoljstvo novouređenim, proširenim stazama, novim veznim putevima, kao i prilazima skijalištu”, navedeno je u saopštenju.

Za vrijeme trajanja manifestacije, od 14. do 17. decembra, na novouređenim jahorinskim stazama uživalo je skoro 2.000 skijaša, što je duplo više u odnosu na prošlogodišnji “Ski-opening”.

Više od 5.000 posjetilaca prisustvovalo je koncertima DŽenana Lončarevića i Miroslava Ilića, a oni najsrećniji su ponijeli i vrijedne nagrade.

(www.palelive.com / Srna)

Postavi komentar

2 komentara na "Rekordna posjećenost “Ski-openinga”"

avatar
Zabrinuti gradjanin
Gost
Zabrinuti gradjanin

Ima li ijedne slike ove guzve na koncerima ili skijalistima?

Gost
Gost
Gost

Šta podrazumijevaš pod pojmom “region”? Ako je to bivša nam država, onda pročitaj malo o Kopaoniku i skijalištima u SLoveniji.
U svakom slučaju je pomak i dobar marketinški potez. Pitanje je cijene koštanja, odnosno efekta koji će biti vidljiv tek na kraju sezone.
Ono što mene brine je svakako su izvori finansiranja i rokovi povrata uloženih sredstava , odnosno kredita. Ukoliko su to nepovoljni krediti , plašim se da nije provjerena šema stavljanja pod hipoteku imovinu, a kasnije to preuzima banka . Da to ne bude neracionalno trošenje ili čak da ne bude ličnih interesa?
Svakako da menadžment mora da ima dobre plate i treba da se zna da se te zarade u regionu kreću od 1800 do 3000 € .
Ukoliko je to o čemu pričam, onda gospodo očekujte u najkraćem roku velike probleme na planini, jer sumnjam da ostvarena dobit, odnosno prihodi mogu da podmire i sve obaveze, ma koliko sezona bila uspješna i koliko cijena karata bude povećana.