Rekordna posjećenost „Ski-openinga“

2

Ovogodišnja manifestacija „Ski-opening Jahorina 2017/2018“ oborila je dosadašnje rekorde posjećenosti, saopšteno je iz Olimpijskog centra „Jahorina“.

„Ski-opening“ zvanično je završen juče nakon četiri dana zabave, popusta od 70 odsto na ski-karte, te izuzetno dobrih uslova za skijanje.

„Moramo se pohvaliti činjenicom da je u regionu jedino Jahorina počela sa skijanjem desetak dana prije zvaničnog otvaranja sezone. Za 15 dana skijanja, više od 4.000 skijaša izrazilo je zadovoljstvo novouređenim, proširenim stazama, novim veznim putevima, kao i prilazima skijalištu“, navedeno je u saopštenju.

Za vrijeme trajanja manifestacije, od 14. do 17. decembra, na novouređenim jahorinskim stazama uživalo je skoro 2.000 skijaša, što je duplo više u odnosu na prošlogodišnji „Ski-opening“.

Više od 5.000 posjetilaca prisustvovalo je koncertima DŽenana Lončarevića i Miroslava Ilića, a oni najsrećniji su ponijeli i vrijedne nagrade.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Ima li ijedne slike ove guzve na koncerima ili skijalistima?

Šta podrazumijevaš pod pojmom „region“? Ako je to bivša nam država, onda pročitaj malo o Kopaoniku i skijalištima u SLoveniji.
U svakom slučaju je pomak i dobar marketinški potez. Pitanje je cijene koštanja, odnosno efekta koji će biti vidljiv tek na kraju sezone.
Ono što mene brine je svakako su izvori finansiranja i rokovi povrata uloženih sredstava , odnosno kredita. Ukoliko su to nepovoljni krediti , plašim se da nije provjerena šema stavljanja pod hipoteku imovinu, a kasnije to preuzima banka . Da to ne bude neracionalno trošenje ili čak da ne bude ličnih interesa?
Svakako da menadžment mora da ima dobre plate i treba da se zna da se te zarade u regionu kreću od 1800 do 3000 € .
Ukoliko je to o čemu pričam, onda gospodo očekujte u najkraćem roku velike probleme na planini, jer sumnjam da ostvarena dobit, odnosno prihodi mogu da podmire i sve obaveze, ma koliko sezona bila uspješna i koliko cijena karata bude povećana.