Rekordna posjećenost na Jahorini

5

Pozitivan trend poslovanja Olimpijskog centra „Jahorina“, nakon veoma uspješnog jula, nastavio se i u prvim danima avgusta. Svaki dan se bilježi pet puta veći promet nego prošle ljetne sezone.
U nedjelju, 7. avgusta, zabilježena je rekordna posjećenost ove planine.

Nakon istorijskih rezultata ostvarenih u toku zimske, Jahorina nastavlja svoj sjajan trend i u toku ljetne sezone. Prema svemu sudeći, 2022. godina će u knjigu o istoriji Olimpijskog centra „Jahorina“ biti upisana zlatnim slovima, jer će ovog ljeta prihodi biti veći čak i od zimskih sezona prije preuzimanja novog rukovodstva OC „Jahorina“.

Dejan Ljevnaić, direktor Olimpijskog centra „Jahorina“, izjavio je da je Jahorina zbog svoje prirodne ljepote, dobrih ljudi, velikog broja događaja i najbogatije ponude adrenalinskih sadržaja postala planinska destinacija broj jedan u Evropi i dodao da je olimpijska planina Jahorina ovog ljeta idealno utočište za bijeg od gradske gužve i visokih temperatura vazduha a svojim bogatim sadržajima je izvor zabave za sve kategorije gostiju.

– Bilo da birate neke od zabavnih ili adrenalinskih sadržaja po kojima je Jahorina jedinstvena u Evropi ili jednostavno uživate u oazi zelenila i čistog planinskog vazduha dobra zabava na ovoj planini i u ljetnjem periodu neće izostati. Festivali, trejl trke, detoks program i koncerti najpoznatijih muzičkih zvijezda obilježili su juli dok nas i u narednom periodu očekuje sjajan program – istakao je Dejan Ljevnaić.

Prvi na redu je „Fešn vikend Jahorina“. Radi se o dvodnevnom događaju modnog karaktera, visoke mode i luksuza u planinskoj prirodi, tokom kojih će se, svojim kolekcijama, predstaviti najmanje 10 modnih dizajnera iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Hrvatske. U sklopu ovog događaja, posjetioci će moći uživati u hitovima koje će za njih prvog dana, 20. avgusta, izvesti Aleksandra Radović.

Odmah nakon „Fešn vikenda“, uslijediće događaj pod nazvom „Jahorina hab“, koji već tradicionalno okuplja umjetnike iz različitih sfera umjetnosti a u okviru kojeg će, 27. avgusta u Olimpijskom baru biti organizovana izložba koja će biti otvorena za sve posjetioce Jahorine.

Period od 9. do 12. septembra rezervisan je za konferenciju pod nazivom „Jahorina didžitl samit“, 17. septembar će obilježiti spektakularni koncert u izvođenju Dr. Neleta Karajlića i Stefana Milenkovića koji će biti održan na vrhu planine, a tu je i promo-period sa popustom od 30% na sve ljetnje sadržaje koji će biti aktuelan od 15. do 18. septembra.

Iz Olimpijskog centra „Jahorina“ izrazili su zadovljstvo dosadašnjim uspjehom i pozvali sve zainteresovane da im se pridruže i ljetnje dane provedu upravo na olimpijskoj planini.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
5 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Zahvaljujući braći Arapima.

Novac nema ni vjeru ni naciju ni boju kože, i treba da dolaze,svi iz citavog svijeta,za mene to nije nikakav problem,problem je što mogu za mjesec dana da kupe čitavo Istocno (Srpsko)Sarajevo.

Ori se Jahorinom jala, jala kad se alpinkosterom spuštaju

Jahorina radi, BG se gradi. Koja vajda od love koja se uzme na Jahorini kad 90% keša ode za BL i BG…

A nešta i u Vrhpraču 🙂