Rekonstrukcija sale uz podršku Ambasade Bugarske i opštine

0

ISTOČNO SARAJEVO – U Istočnom Novom Sarajevu počela je rekonstrukcija i adaptacije sale Kulturnog centra koja se realizuje uz podršku Ambasade Bugarske u BiH i opštine Istočno Novo Sarajevo.
Direktor Kulturnog centra Istočno Novo Sarajevo Mladen Janković je u izjavi za Srnu zahvalio Ambasadi Bugarske na nesebičnoj podršci za sprovođenje projekta kojim će se ukloniti najveći nedostatak koju je imala sala ove kulturne ustanove.

Janković je pojasnio da je najveći nedostatak sale Kulturnog centra bio ravan pod u parteru pa gledaoci nisu imali dobru preglednost scene.

„Dvanaest redova u sali biće postavljeno na različitim nivoima što će omogućiti mnogo bolji pogleda na scenu ili filmsko platno, tako da će posjetioci različitih sadržaja u Kulturnom centru imati mnogo bolji komfor“, rekao je Janković.

On je dodao da je ovim projektom predviđeno i povećanje kapaciteta sale, kao i kompletna zamjena sjedišta, jer su stara bila dotrajala i neudobna.

Janković je naglasio da je rekonstrukcija i adaptacija sale počela 10. marta, a da bi po planu trebala da bude gotova 10. aprila.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare