Rasvijetljeno krivično djelo teška krađa

0

ISTOČNO SARAJEVO – Policija iz Istočnog Novog Sarajeva lišila je slobode lice čiji su inicijali Đ.M. zbog osnovane sumnje da je počinilo krivično djelo teška krađa, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Policiji je 15. februara oko 20.00 časova prijavljeno da je u trgovinsku radnju koja se nalazi u Ulici srpskih izviđača, opština Istočno Novo Sarajevo, ušao nepoznat maskiran muškarac i povišenim glasom tražio od radnice da mu preda sav novac koji ima, što je ona i učinila.

Nakon što je otuđio manju količinu novca i mobilni telefon izvršilac se udaljio sa lica mjesta. Operativnim radom na terenu policijski službenici su došli do saznanja da se u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela može dovesti Đ.M. koji je pronađen na adresi stanovanja i lišen slobode.

Tokom kriminalističke obrade osumnjičeni je priznao da je počinio navedeno krivično djelo, te pokazao mjesto gdje je odbacio garderobu koju je imao na sebi, kao i otuđeni novac i mobilni telefon. Prilikom pregleda terena pronađen je dio garderobe i mobilni telefon.

U toku je kompletiranje i dokumentovanje predmeta nakon čega će protiv Đ.M. biti podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu teška krađa.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare