Raspisan konkurs za dodjelu 30 stipendija

0

ISTOČNA ILIDŽA – Opština Istočna Ilidža raspisala je javni konkurs za dodjelu 30 stipendija studentima prvog ciklusa studija na javnim visokoškolskim ustanovama za školsku 2020/21. godinu.

Pravo učešća na konkursu imaju redovni studenti druge i viših godina studija prvog ciklusa na javnim visokoškolskim ustanovama, sa stalnim prebivalištem na području opštine Istočna Ilidža, a za kategoriju uspješnih studenata da nisu obnovili godinu studija za koju konkurišu i da nisu korisnici stipendije drugog organa.

Osim opštih uslova, uspješni studenti koji konkurišu za dodjelu stipendija moraju ispunjavati i sljedeće posebne uslove – za deficitarna zanimanja da imaju položene ispite iz prethodnih godina studija sa prosječnom ocjenom 7,50 i više, a za ostala zanimanja da imaju položene ispite iz prethodnih godina studija sa prosječnom ocjenom 9,00 i više.

Rok za podnošenje prijava je 15 dana od dana objavljivanja, a rang-lista kandidata kojima će biti dodijeljene stipendije za 2021. godinu biće objavljena na zvaničnoj stranici opštine.

(www.palelive.com / Srna / Foto: Glas Srpske)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments